AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık deniz suyu görmek

Kahve falında bulanık deniz suyu görmek

Kahve falında bulanık deniz suyu görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık deniz suyu gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Kahve falında deniz suyunu bulanık görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalettir.

Kahve falında bulanık deniz suyu görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık denizde yüzdüğünü görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalet eder.

Kahve falında dalgalı bulanık deniz görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık denizde boğulmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi dalgalı ve bulanık görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz bulanık görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında bulanık denizde balık görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir