AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanik sudan geçmek

Kahve falında bulanik sudan geçmek

Kahve falında bulanik sudan geçmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, bolluk içinde yaşamaya, hem de çok üzüleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanik sudan geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi aşma çabası içinde olmalısınız.

Kahve falında bulanik sudan geçmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, maddi gücünün eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan yürüyerek geçmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trenle sudan geçmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ata binip sudan geçmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk sudan geçmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında derin sudan geçmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında duru sudan geçmek kötü halinden eser kalmayacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir