AnaSayfa / Genel / Kahve falında duru sudan geçmek

Kahve falında duru sudan geçmek

Kahve falında duru sudan geçmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duru sudan geçmek gördüyseniz:

  • İşinizde olayların üzerine kararlı bir şekilde gidip duygularınıza teslim olmazsanız, bundan karlı çıkan siz olursunuz.

Kahve falında duru sudan geçmek kırgınlıkların sona ereceğine, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında duru bir deniz görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında bulanık ve duru su görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına tabir olunur.

Kahve falında duru suda yıkanmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına yorulur.

Kahve falında duru suda yürümek onlar sayesinde moral bulacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duru suda boğulmak rızkın ve kazancın artacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işarettir.

Kahve falında duru suya düşmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında temiz duru su görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir