AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan yürüyerek geçmek

Kahve falında sudan yürüyerek geçmek

Kahve falında sudan yürüyerek geçmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, işlerin aksamayacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sağlığının geri geleceğine, geleceğinizin güzel olacağına işarettir.

Kahve falında sudan yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Kahve falında akan sudan geçmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine alamet eder.

Kahve falında temiz sudan geçmek eşyaların yenileneceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ata binip sudan geçmek işlerinde verimin artacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duru sudan geçmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sudan geçmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, artık daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan karşıya geçmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sudan geçmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir