AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenle sudan geçmek

Kahve falında trenle sudan geçmek

Kahve falında trenle sudan geçmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında trenle sudan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler.

Kahve falında trenle sudan geçmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Kahve falında temiz sudan geçmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kişinin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bulanik sudan geçmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalettir.

Kahve falında kirli sudan geçmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına işaret eder.

Kahve falında sudan yürüyerek geçmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında berrak sudan geçmek alım gücünü yitireceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan geçmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir