AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata binip sudan geçmek

Kahve falında ata binip sudan geçmek

Kahve falında ata binip sudan geçmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ata binip sudan geçmek gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Kahve falında ata binip sudan geçmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, içinin de rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ata binip kaçmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ata binip düşmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ata binip gitmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalettir.

Kahve falında ata binip düştüğünü görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, birçok kişiye yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ata binip koşturmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yeni iş kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ata binip gezmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalettir.

Kahve falında siyah ata binip gitmek umutlarının biteceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir