AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk sudan geçmek

Kahve falında soğuk sudan geçmek

Kahve falında soğuk sudan geçmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hayırla yad etmeye, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk sudan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da anlaşmaları diğerlerini değil, kendinizi tatmin edecek şekilde değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında soğuk sudan geçmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, onun zamanını çalacağına rivayet eder.

Kahve falında akan sudan geçmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında sudan yürüyerek geçmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında temiz sudan geçmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında atla sudan geçmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında durgun sudan geçmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli sudan geçmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir