AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin sudan geçmek

Kahve falında derin sudan geçmek

Kahve falında derin sudan geçmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Kahve falında derin sudan geçmek gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında derin sudan geçmek bir takım sorunlar çıkacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işarettir.

Kahve falında derin sudan korkmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derin sudan çıkmak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında derin sulardan geçmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata binip sudan geçmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında durgun sudan geçmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak sudan geçmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir