AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, çalışmalarının beğenileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sudan karşıya geçmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, tebrik edileceğine delalettir.

Kahve falında temiz sudan geçmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına inanılır.

Kahve falında duru sudan geçmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayattan her istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında atla sudan geçmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında sudan yürüyerek geçmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli sudan geçmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanik sudan geçmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir