AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda yıkanmak

Kahve falında bulanık suda yıkanmak

Kahve falında bulanık suda yıkanmak hayatın pahalılaşmasına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Kahve falında bulanık suda batmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suda insan görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda koşmak aradaki buzların eritileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda timsah görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda yürümek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda balıklar görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir