AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda batmak

Kahve falında bulanık suda batmak

Kahve falında bulanık suda batmak iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, ayağa kalkacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda batmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında bulanık suda batmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında bulanık suya batmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında suda dibe batmak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda batmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suda kalmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, kendi işinin patronu olunacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir