AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bir karar vermek ya da tercihte bulunmak durumunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık suda boğulmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suda yüzmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda kalmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda yürümek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, variyetinin her geçen gün artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir