AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda insan görmek

Kahve falında bulanık suda insan görmek

Kahve falında bulanık suda insan görmek tatsız durumlar yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suda insan gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında bulanık suda insan görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya işaret eder.

Kahve falında bulanık suda ölmek kalbinin küt küt edeceğine, günah ve suç işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suda kalmak gülmeye hasret kalacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birini bulanık suda görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yapılan hataların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir