AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda koşmak

Kahve falında bulanık suda koşmak

Kahve falında bulanık suda koşmak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda koşmak gördüyseniz:

  • Anlamsız bulabileceğiniz önerileri, teklifleri veya yorumları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bulanık suda koşmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suda abdest almak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda ölmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak iş kaybı yaşayacağına, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suda yürümek kötü günler görüleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suda insan görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir