AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda balıklar görmek

Kahve falında bulanık suda balıklar görmek

Kahve falında bulanık suda balıklar görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, zenginlik kazanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda balıklar gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda balık görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak kırılan kalplerin tamir edileceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda balıklar görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda abdest almak eline çok büyük kazanç geçeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir