AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda yürümek

Kahve falında bulanık suda yürümek

Kahve falında bulanık suda yürümek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, haram mala, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda yürümek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi mutlu edecek.

Kahve falında bulanık suda yürümek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda yüzmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda abdest almak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda ölmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda boğulmak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir