AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda balık avlamak

Kahve falında bulanık suda balık avlamak

Kahve falında bulanık suda balık avlamak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ister istemez çok üzüleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak gördüyseniz:

  • Hemen sonuç çıkartmamalı veya ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda balık avlamak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda balık görmek yeni bir araba satın alınacağına, parasının her zaman bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda balıklar görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında gemide balık avlamak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, işlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında derede balık avlamak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir