AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek aile içinde de bereketin artacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suda büyük balık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz.

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, dileklerinin de kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda balıklar görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda balık görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda büyük balık tutmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suda büyük balık görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda büyük balık görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir