AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda büyük balık tutmak

Kahve falında suda büyük balık tutmak

Kahve falında suda büyük balık tutmak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında suda büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Vücudunuzu darbelerden, çarpmalardan korumalısınız.

Kahve falında suda büyük balık tutmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan suda balık tutmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sığ suda balık tutmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında durgun suda balık tutmak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duru suda balık tutmak onlarla gönül birliği edeceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda canlı balık tutmak maddi açıdan nefes alınacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda balık tutmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir