AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda büyük balık görmek

Kahve falında suda büyük balık görmek

Kahve falında suda büyük balık görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda büyük balık gördüyseniz:

  • Vizyonunuz sizi istediğiniz yere götürebilir.

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda büyük balık görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında temiz suda büyük balık görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında suda büyük balık tutmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük suda yüzmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında suda büyük yılan görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir suda yüzmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda renkli balık görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir