AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suda büyük balık görmek

Kahve falında temiz suda büyük balık görmek

Kahve falında temiz suda büyük balık görmek sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz suda büyük balık gördüyseniz:

  • Bir plan, macera ya da projeyi istediğiniz kıvama getirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında temiz suda büyük balık görmek boş kuruntularla uğraşacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine alamet eder.

Kahve falında temiz suda balık tutmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında temiz suda balıklar görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz suda balık görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına inanılır.

Kahve falında suda büyük balık görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek kötü ve zor günler geçireceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir