AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda balık yakalamak

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası zararlı olabilir.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suda balıklar görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda balık görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında suda balık yakalamak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında berrak suda balık yakalamak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir