AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda balık görmek

Kahve falında bulanık suda balık görmek

Kahve falında bulanık suda balık görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda balık gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında bulanık suda balıklar görmek zor günlerden geçeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık suda balık görmek gülen yüzünün solacağına, sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine işarettir.

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda abdest almak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında eşini bulanık suda görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ekmeğinin bereketleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir