AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak başın borçlularla belaya gireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, rızkının sonsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak hedeflediği kazancı elde edeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda çamaşır yıkamak yüksek mevkilere getirileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalettir.

Kahve falında bulanık suda kalmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir