AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kazancının günbegün artacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Kahve falında bulanık suda yüzmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Kahve falında bulanık suda yüzdüğünü görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suda balıklar görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir