AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini bulanık suda görmek

Kahve falında eşini bulanık suda görmek

Kahve falında eşini bulanık suda görmek işlerinde bereket olacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini bulanık suda gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz ilginç bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında eşini bulanık suda görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, gergin olacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suda yürümek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, gururlandıracak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda halı yıkamak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda kaybolmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda yılan görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, günahtan temizlenmeye yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda balık görmek malından ve parasından kaybedeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir