AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda balık avlamak

Kahve falında suda balık avlamak

Kahve falında suda balık avlamak çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hayır işleri yapacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine tabir olunur.

Kahve falında suda balık avlamak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında suda balık avlamak fakirlik yaşayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oltayla balık avlamak sağlığın bozulma noktasına geleceğine, alanında marka bir isim olacağına işarettir.

Kahve falında akarsuda balık avlamak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde balık avlamak hak yolundan uzaklaşacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında kalkan balığı avlamak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında ırmakta balık avlamak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına inanılır.

Kahve falında birinin balık avladığını görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir