AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede balık avlamak

Kahve falında derede balık avlamak

Kahve falında derede balık avlamak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, ruhunun dinleneceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına işarettir.

Kahve falında derede balık avlamak gördüyseniz:

  • Pek çok konu transforme oluyor.

Kahve falında derede balık avlamak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında büyük balık avladığını görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin balık avladığını görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oltayla balık avlamak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına inanılır.

Kahve falında büyük balık avlamak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına inanılır.

Kahve falında köpek balığı avlamak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında balık avladığını görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden balık avladığını görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir