AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın cımbız görmek

Kahve falında altın cımbız görmek

Kahve falında altın cımbız görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın cımbız gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler çeşitli planlarınız, ilişkileriniz veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında altın cımbız görmek borçların kapanacağına, temize çıkacağına işaret eder.

Kahve falında cımbızla sakal almak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah cımbız görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, yeni bir yol tutulacağına işarettir.

Kahve falında cımbız satın almak dertlerine derman arayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak darlık çektiği günlerini unutacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulur.

Kahve falında cımbızla kıl çekmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalettir.

Kahve falında cımbız istemek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, aklına giren şeytana uyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir