AnaSayfa / Genel / Kahve falında cımbızla sakal almak

Kahve falında cımbızla sakal almak

Kahve falında cımbızla sakal almak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cımbızla sakal almak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında cımbızla sakal almak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık cımbız görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cımbız aramak haksızlıkların ortadan kalkacağına, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında cımbızla kıl çekmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kaşlarını cımbızla almak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında altın cımbız görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir