AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıyıkları cımbızla almak

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, evlerin ayrılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın cımbız görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cımbızla kıl çekmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cımbız çalmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında kırık cımbız görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında cımbız aramak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir