AnaSayfa / Genel / Kahve falında cımbız satın almak

Kahve falında cımbız satın almak

Kahve falında cımbız satın almak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, kötü işlere girmeyeceğine, karasızlık yaşayacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cımbız satın almak gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz ufak bir çatışma olabilir.

Kahve falında cımbız satın almak eğlenceli günler geçireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cımbız çalmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden cımbız almak bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına yorulur.

Kahve falında altın cımbız görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işarettir.

Kahve falında cımbızın kırıldığını görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, çok büyük hayır duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında kırık cımbız görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah cımbız görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir