AnaSayfa / Genel / Kahve falında cımbız istemek

Kahve falında cımbız istemek

Kahve falında cımbız istemek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, ilim irfan öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında cımbız istemek gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Kahve falında cımbız istemek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cımbız görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ahırda cımbız görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cımbız aramak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında cımbızla sakal almak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında cımbız çalmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, yaşamının tazeleneceğine alamet eder.

Kahve falında altın cımbız görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir