AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah cımbız görmek

Kahve falında siyah cımbız görmek

Kahve falında siyah cımbız görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah cımbız gördüyseniz:

  • Maddi ortaklıklar açısından şanslısınız.

Kahve falında siyah cımbız görmek önemli yerlere geleceğine, onlarla gönül birliği edeceğine delalet eder.

Kahve falında cımbız aramak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden cımbız almak başına türlü belalar geleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşlarını cımbızla almak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalettir.

Kahve falında altın cımbız görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında cımbızla sakal almak her kararlarında onların arkasında olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cımbız çalmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak elinin bollaşacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir