AnaSayfa / Genel / Kahve falında cımbızla kıl çekmek

Kahve falında cımbızla kıl çekmek

Kahve falında cımbızla kıl çekmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, prestij kaybı yaşayacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında cımbızla kıl çekmek gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Kahve falında cımbızla kıl çekmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak getirisinden daha fazla olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine alamet eder.

Kahve falında cımbızın kırıldığını görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cımbız satın almak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında cımbız aramak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kişinin tek başına kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cımbız çalmak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, işinin ehli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden cımbız almak hastalıkların iyileşeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir