AnaSayfa / Genel / Kahve falında cımbızla kaş aldırmak

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çözümlere kavuşacağına, aşkının da kalıcı olacağına delalettir.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Kahve falında cımbızla kaş aldırmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını cımbızla almak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cımbızla kaş almak kötü hastalıkların iyileşeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine yorulur.

Kahve falında ahırda cımbız görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cımbız çalmak artık daha dikkatli davranacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine işaret eder.

Kahve falında cımbızla sakal almak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyıkları cımbızla almak eline büyük fırsatlar geçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir