AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık denizde balık görmek

Kahve falında bulanık denizde balık görmek

Kahve falında bulanık denizde balık görmek kendi işini açacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, dertlerinden kurtulacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık denizde balık gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizden yaşça büyük kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında bulanık denizde balık görmek yokluk içine gireceğine, şansızlığın kırılacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda balık görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suda balıklar görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık derede balık tutmak inancının eksileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir