AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık derede balık tutmak

Kahve falında bulanık derede balık tutmak

Kahve falında bulanık derede balık tutmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, daha çok dünya malı edineceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık derede balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı ziyaretler ya da ziyaretçiler planlarınızı uygulamanıza yardım edecek teklifler getirebilir.

Kahve falında bulanık derede balık tutmak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında dereden balık tutmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında derede balık tutmak hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında derede elle balık tutmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dereden elle balık tutmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık dereden geçmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık dereye görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık dere görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ekmeğinin azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir