AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık camurlu su görmek

Kahve falında bulanık camurlu su görmek

Kahve falında bulanık camurlu su görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok önemli noktalara geleceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık camurlu su gördüyseniz:

  • Yıl bitmeden gereken değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında bulanık camurlu su görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine yorulur.

Kahve falında bulanık akan su görmek zararın telafi edileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık ve temiz su görmek huzurlu bir insan olacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık su sel görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyla abdest almak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında bulanık su birikintisi görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir