AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık su birikintisi görmek

Kahve falında bulanık su birikintisi görmek

Kahve falında bulanık su birikintisi görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, arkasından gıybet edeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında bulanık su birikintisi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yatırımsal veya romantik ya da sevgi temalı ilişkilerinizle ilgili arabulucuk ya da farklı şekilde bir bağlantı teklifi getirebilirler.

Kahve falında bulanık su birikintisi görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, istihdam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük su birikintisi görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su birikintisinden geçmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında su birikintisinden atlamak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet eder.

Kahve falında yolda su birikintisi görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında su birikintisinde yüzmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su birikintisine basmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine delalettir.

Kahve falında su birikintisinde yürümek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir