AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık ve temiz su görmek

Kahve falında bulanık ve temiz su görmek

Kahve falında bulanık ve temiz su görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para tabir olunur.

Kahve falında bulanık ve temiz su gördüyseniz:

  • Kıskançlık tabanlı bir anlaşmazlığı ortadan kaldırabilmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında bulanık ve temiz su görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bulanık yosunlu su görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet eder.

Kahve falında şişede bulanık su görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyu bulanık görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı bulanık su görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında bulanık suyu görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu bulanık su görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir