AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bulanık suyun üstünden atlamak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suya atlamak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan suyun üstünden atlamak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında su üstünden atlamak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun üstünden atlamak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında bulanık sudan atlamak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir