AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlasında yürümek

Kahve falında buğday tarlasında yürümek

Kahve falında buğday tarlasında yürümek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, darlığa düşeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, son model arabaya sahip olacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında buğday tarlasında yürümek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, darp edileceğine yorulur.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek başarısız olacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında buğday tarlasında olmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine inanılır.

Kahve falında buğday tarlasında koşmak dertlerin yükünden kurtulacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında buğday tarlası görmek imkânsızı başaracağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir