AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlası görmek

Kahve falında buğday tarlası görmek

Kahve falında buğday tarlası görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, adının yayılacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday tarlası gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında uçmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemyeşil buğday tarlası görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya buğday koymak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada buğday toplamak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada buğday görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir