AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlasında olmak

Kahve falında buğday tarlasında olmak

Kahve falında buğday tarlasında olmak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, iş hayatında rahat edileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında olmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yararlarına odaklanmaktan başka yapmanız gereken işler var.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında buğday tarlasında uçmak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında buğday tarlasında yürümek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek günlerini hastanede geçireceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasat edilmiş buğday tarlası görmek kimse ile tartışmayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında olgunlaşmış buğday tarlası görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında olmak kalbini kıracağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir