AnaSayfa / Genel / Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kafasının rahat edeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında buğday tarlası biçmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına işarettir.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine yorulur.

Kahve falında sarı buğday tarlası görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına yorulur.

Kahve falında buğday tarlasının yandığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında yürümek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlaya buğday koymak durgunlaşacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında buğday tarlasında koşmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında biçilmiş buğday tarlası görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir