AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek büyük borçlara girmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında buğday tarlasında yürümek kazancının bereketleneceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada buğday biçmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday tarlasında gezmek lüks şekilde yaşayacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday tarlasının yandığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlası biçmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında olmak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında hasat edilmiş buğday tarlası görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir