AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlasına girmek

Kahve falında buğday tarlasına girmek

Kahve falında buğday tarlasına girmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında buğday tarlasına girmek gördüyseniz:

  • Detaylı planlama yapmakta fayda var.

Kahve falında buğday tarlasına girmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak onları okula göndereceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasından geçmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işarettir.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalettir.

Kahve falında buğday tarlası ekmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalettir.

Kahve falında tarlada buğday toplamak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına inanılır.

Kahve falında buğday tarlasını görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir