AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada buğday toplamak

Kahve falında tarlada buğday toplamak

Kahve falında tarlada buğday toplamak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada buğday toplamak gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Kahve falında tarlada buğday toplamak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, durumunuzun iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı buğday tarlası görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini buğday tarlasında görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday tarlası görmek şan şöhret kazanacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya buğday ekmek kalabalık günler geçirileceğine, yeni bir hayat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday tarlasına girmek zorlukların bu sayede aşılacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, çok sevileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir