AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday tarlasından geçmek

Kahve falında buğday tarlasından geçmek

Kahve falında buğday tarlasından geçmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına işaret eder.

Kahve falında buğday tarlasından geçmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında buğday tarlasından geçmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında tarlada buğday görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında tarlaya buğday koymak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya buğday ekmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında yürüdüğünü görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında buğday tarlası sulamak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir